Concert: Morcheeba cântă mâine la Sala Palatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recent reuniţi cu solista Skye Edwards, considerată cea mai bună voce a trupei, trip-hoperii britanici vor susţine un concert de promovare a noului album şi în Bucureşti, mâine, la Sala Palatului.

Citiţi şi

Abba Generation cântă la Bucureşti

Ozzy, "Prinţul Întunericului", sensibil şi "nebun"

Spectacolul va începe la ora 20.30, concertul fiind organizat de Events.

Paul Godfrey (DJ), Ross Godfrey (instrumente) şi Skye Edwards (voce) se află în plin turneu de promovare în Europa al albumului cu numărul 7 din cariera trupei, „Blood like Lemonade”, după mai multe reprezentaţii în Statele Unite ale Americii.

Skye Edwards, vocea de la Morcheeba, s-a desprins de trupă în 2003 şi s-a concentrat pe o carieră solo; ea revenind anul aceasta alături de Ross şi Paul Godfrey.

„Blood like Lemonade” este cel mai introspectiv album al britanicilor, combinând esenţa discurilor Morcheeba clasice, de la începuturile trupei (“Who Can You Trust” şi “Big Calm) cu arome noi, exotice.

La baza albumului stă inconfundabila lor amprentă downtempo, împletită cu trip-hop, asezonată cu acordurile misterioase ale unor instrumente mai puţin obişnuite pentru ei: pian african pe piesa “Even Though sau muzicuţa blues pe “Mandala”.

Biletele, la preţul de 90, 120, 160 sau 200 de lei, în funcţie de categorie, se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua naţională Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange şi librăriile Humanitas).

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite