Jose Carreras revine la Bucureşti în luna mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul tenor catalan Jose Carreras a anunţat că va reveni în România pentru un concert extraordinar pe care îl va susţine în seara de 25 mai la Sala Palatului din Bucureşti de la ora 20,00.

Tenorul spaniol a vizitat România pentru prima oară in anul 2000 când a susţinut un recital excepţional la Ateneul Român. În vara anului 2007, a fost invitat la o gală caritabilă, iar un an mai tarziu, în anul 2008, a susţinut două concerte, unul in Bucureşti, la Sala Palatului şi cel de-a doilea la Ştrandul Tineretului din Timişoara.

Organizatorii de la Project Events promit iubitorilor de muzică un concert de zile mari, din care nu vor lipsi arii celebre din repertoriul tenorului precum “La Donna e Mobile” sau  "Nessun Dorma".

Prima apariţie publică a lui Jose Carreras a fost la doar opt ani, când a interpretat la Radioul Naţional Spaniol, celebra arie "La Donna e Mobile". Debutul, ca tenor, are loc în 1970 când, la vârsta de 24 de ani, interpretează un rol principal alături de Monserrat Caballe în "Donizetti's - Lucrezia Borgia".

Succeul internaţional devine incontestabil atunci când Jose Carreras, la doar doi ani după ce invinge leucemia, formează împreună cu Placido Domingo şi Luciano Pavarotti grupul ce va rămâne în istorie drept “grupul celor trei mari tenori”. În 1990 încep o serie internaţională de concerte extrem de populare ce continuă până în 2003, când Luciano Pavarotti, datorită unor probleme de sănătate se retrage.

Pentru spectacolul pe care José Carreras îl va susţine în 25 mai, la Sala Palatului, biletele pot fi cumpărate din 30 ianuarie de la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul, magazinele Diverta, magazinele Flanco, Sala Palatului, librăria Eminescu, magazinul Victoria, magazinul Muzica, Palatul Naţional al Copiilor, staţia de Metrou Unirii 1. Pentru cei ce doresc să comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, MYTICKET.ro. Preţurile sunt cuprinse între 200 şi 1.000 de lei, in funcţie de sector.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite