Competiţii şi târguri de Ziua Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Activităţi sportive, printre care cros, concurs de role sau de badminton, activităţi de divertisment sau demonstraţii de grafitti, acestea au fost câteva dintre evenimentele de care au avut parte locuitorii Capitalei astăzi, de Ziua Tineretului.

 Profitând de vremea frumoasă, peste 50 de tineri au participat încă de dimineaţă la crosul care s-a desfăşurat în Parcul IOR. „Am vrut să mă înscriu pentru că nu am mai alergat de mult timp. E foarte frumos afară şi am vrut să profit de vreme şi să fac mişcare“, a spus Florentina, o elevă în vârstă de 13 ani. Tot în acest parc, seara, tinerii sunt aşteptaţi la un concert, dar şi la un spectacol de teatru în aer liber.

Tărguri tradiţionale şi de vechituri

Tot astăzi, Parcul Obor a fost plin de oameni pasionaţi de obiecte vechi. Posesorii de antichităţi au expus sute de obiecte, de la monede, poze vechi, aparate de fotografiat, până la obiecte de mobilier, precum scaune, dulapuri sau canapele. Preţurile acestora încep de la câţiva lei şi urcă până la câteva sute de lei pentru obiectele mari şi vechi. Un alt târg care a atras mulţi bucureşteni este cel din Parcul IOR, cu specific tradiţional românesc. Aici, oameni din toată ţara au umplut parcul cu miros de cârnaţi afumaţi sau brânză, cozile la tarabe fiind din ce în ce mai mari.

De asemenea, tinerii bucureşteni au beneficiat astăzi de acces gratuit în muzeele aflate în subordinea Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional, iar cei care au vrut să vadă Palatul Parlametului au putut intra şi ei fără să scoată bani din buzunare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite