Companiile mari nu se înghesuiesc la uşa firmelor de pază

0
Publicat:
Ultima actualizare:

la serviciile de securitate, din diverse motive, între care şi falimentul sau incapacitatea de plată. Mare parte vor doar monitorizare şi intervenţie: este mai puţin costisitor - presupune doar

la serviciile de securitate, din diverse motive, între care şi falimentul sau incapacitatea de plată. Mare parte vor doar monitorizare şi intervenţie: este mai puţin costisitor - presupune doar achiziţionarea sistemului antiefracţie şi abonament lunar de monitorizare. Unele companii, cum ar fi băncile, sunt obligate de lege să aibă un sistem de alarmare antiefracţie, acest lucru presupunând proiectare, instalare, întreţinere a echipamentelor electronice, precum şi serviciul de monitorizare şi intervenţie.
ţinta firmelor de pază o reprezintă companiile importante, cu un brand puternic pe segmentul de piaţă pe care acţionează, cu o politică deschisă către Occident şi cu potenţă financiară. O treime din acestea sunt companii mari.
După motivaţia de a alege servicii de pază, se împart în trei mari categorii. În primul rând, cazul fericit; cele care cunosc importanţa securităţii şi care doresc să prevină. În al doilea rând, cazul norocos. Aici sunt incluse companiile care acceptă importanţa siguranţei, dar o trec pe plan secund, acţionând doar la "presiuni". În ultimul rând, cele care au avut deja o experienţă negativă, indiferent de natura ei - cazul disperat.
Serviciul de pază umană este asigurat de agenţi special selectaţi, instruiţi, echipaţi corespunzător, licenţiaţi de organele abilitate ale statului. Pentru anumite tipuri de obiective, serviciul de pază umană, luat singular, nu va da o siguranţă de 100 %. Procentajul maxim va fi dat doar de servicii complete de securitate. Firmele au şi opţiunea de monitorizare şi intervenţie, fără pază umană, serviciu bazat pe viteză de reacţie şi conlucrarea perfectă între tehnica de ultimă generaţie a sistemelor folosite, dotarea de excepţie şi capacităţile agenţilor de intervenţie.

Avantajele serviciului de monitorizare şi intervenţie:
- Permite instalarea sistemelor de alarmare antiefracţie, a detectoarelor de fum şi a butonului de panică sau de panică medicală
- Asigură protejarea unor incinte cu care agenţii de pază nu au contact direct continuu sau indirect

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite