Bucureşti: Pază „subţire” în Centrul Comercial Unirea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi de dimineaţă, la nici 24 de ore de la atacul criminal petrecut în Unirea Shoping Center, un singur agent Astra Nova Security patrula prin magazinul ultracentral, alţi doi păzeau una din intrările din spate ale centrului comercial, iar altul era postat lângă lift.

Toţi patru “asigurau” doar parterul magazinului, în timp ce la etajul trei, unde a avut loc atacul sângeros de ieri nu patrula nici un agent.
Petre Rădulescu, măcelarul în vârstă de 45 de ani care şi-a înjunghiat concubina în incinta magazinului Unirea, s-a predat ieri la Circa 10 de Poliţie. După ce a agresat-o pe concubina sa, el nu a fost împiedicat de nimeni să părăsească centrul comercial.

Gheorghe Sima, directorul general de la Astra Nova Security, firma contractată pentru a asigura paza în Unirea Shopping Center, nu a vrut să de adetalii nici despre incidentul petrecut ieri, nici despre numărul de agenţi care ar trebui să asigure obiectivul.

Victima, Simionica Preda, în vârstă de 41 de ani, lucra de puţin timp în cadrul departamentului de întreţinere şi curăţenie a centrului comercial. Ea a fost atacată de concubinul ei în incinta magaziunlui, în timpul orelor de lucru.

Femeia le vorbea colegelor despre relaţia pe care o avea cu partenerul ei şi se plângea de comportamentul lui violent. “Era nouă aici, dar s-a împrietenit repede cu colegele. Spunea că o mai bătea bărbatul ei, tocmai de aceea vroia să îl lase”, a spus Maria una dintre colege. Christian Ciocan, purtătorul de cuvâmt al Poliţiei Capitalei a declarat că “bărbatul nu a vrut să accepte decizia partenerei sale de a întrerupe relaţia şi a atacat-o în imediata vecinătate a standului Altex, în jurul orei 13.30.

El a lovit-o pe femeie de două ori, cu un cuţit, în piept şi în umărul stâng”. Femeia a fost internată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucreşti, iar starea sa este stabilă.    

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite