Irina Columbeanu rămâne alături de tatăl său până la finalizarea procesului de divorţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria Buftea a decis ca pe toată perioada procesului de divorţ, Irina să rămână alături de tatăl ei în România. Decizia este temporară până la stabilirea custodiei.

Judecătorii de la Buftea au anunţat verdictul în urma unei şedinţe la care soţii Columbeanu nu sunt obligaţi să participe.

"Fiica excentricilor soţi Columbeanu este într-o situaţie similară cu cea a copiilor bătuţi şi legaţi în lanţuri de nişte părinţi depravaţi", scrie Eugen Chelemen în editorialul Abuzul Columbenilor.

Eugen Chelemen

În urmă cu câteva zile, Irinel s-a arătat nemulţumit de faptul că plasarea Irinei se face prin ordonanţă preşedinţială. “Nu înţeleg de ce se cere custodia Irinei atât de repede, că doar nu am de gând s-o strâng de gât, s-o bag într-o valiză şi să plec cu ea din ţară până la finalizarea divorţului. Mie, sincer, treaba asta îmi miroase a blat”, a comentat afaceristul.

Reprezentanţii Asociaţiei T.A.T.A au rămas surprinşi de decizia judecătorilor. "Sunt surprins neplăcut de ce s-a decis. Acest copil este traumatizat de ambii părinţi, care l-au supraexpus în toate reality show-urile. Se impunea o anchetă socială la domiciliul lorşi un consult psihologic al fetiţei, dar făcut de către DGASPC Ilfov, nu un psiholog privat, care să scoată în evidenţă cât de traumatizat este acest copil. Într-adevăr, în România cazurile în care instanţa decide să acorde copilul tatălui sunt foarte rare. Dar, acum, era de cuviinţă încredinţarea tutelei unuia dintre bunici, nicidecum soţilor Columbeanu!, ne-a declarat preşedintele asociaţiei, Bogdan Drăghici.

Acesta consideră că, într-un final, Moni şi Iri vor beneficia de o custodie comună a fiicei lor, dat fiind noul cod civil care va intra în vigoare în decursul acestui an.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite