Colecţia lui Cătălin Botezatu, la Săptămâna Modei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediţia a 14-a a Bucharest Fashion Week are loc la Crystal Palace Ballrooms, până duminică. În cadrul festivalului vor fi expoziţii, filme, prezentări de modă, dar şi un cocktail first-class.

LANSARE Poveştile din închisoare ale lui Cătălin Botezatu

Sub mottoul „De ce sa mergi la Paris, Milano sau Londra pentru shopping, cand le poti gasi si in Romania?”, Bucharest Fashion Week dedică, în premieră, două zile marilor branduri prezente în România.

Pe podium vor putea fi admirate colecţii semnate de Cătălin Botezatu, Clara Rotescu, Mihai Albu, Laura Olteanu, Romanitza, Ersa Atelier, BSB, Azzara by Mirela Pellegrini, Ego Men’s Fashion Concept, Nausica, Mexton, Langellotti, Wanda’s Dream, Cristiana şi Izabela Purdescu, Benvenuti, Casa de Blănuri MG, Belinda Liu, Livia Mihu, Alexandra Ghiorghie, Pada Murre, Skiny, Insolito, Julia Kontogruni, Dolena.

50 designeri de renume din ţară şi din străinătate participă la Bucharest Fashion Week, iar echipele de profesionişti de la Il Makiage şi Salerm Cosmetics vor asigura machiajul a peste 100 de modele.

Fetele selectate în timpul Caravanei Fashiontv vor concura pentru un loc pe podiumul Top Model România, câştigătoarea urmând să participe la finala FTV Model Awards care va avea loc la Hong Kong.

La final de festival vor fi desemnaţi cei mai buni designeri, modelul masculin şi feminin al anului sau cele mai bune reviste de fashion.

Cele mai fashion locuri din România

Cele mai bune prestaţii în modă şi modeling vor fi premiate în cadrul galei Romanian Fashion Awards 2010. Pentru ca de peste 10 ani, Fashiontv contribuie la promovarea turismului românesc în toată lumea, în premieră la această ediţie a Bucharest Fashion Week va avea loc Fashiontv Romania Awards – decernarea premiilor pentru cele mai fashion locuri din România.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite