Bucureşti: Colecţia „Florin Piersic“ la un preţ senzaţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziarul „Adevărul“ oferă duminica cele mai bune filme româneşti de haiducie cu 19,99 de lei.

Începând de astăzi, în fiecare duminică, până la 25 octombrie, la chioşcurile de ziare veţi putea cumpăra un pachet special cu patru filme ale artistului Florin Piersic, numai cu ziarul „Adevărul“ şi revista „Adevărul Magazin de Duminică“.

Pintea“, „Haiducii lui Şaptecai“, „Săptămâna nebunilor“ şi „Zestrea domniţei Ralu“ sunt cele patru DVD-uri pe care le puteţi cumpăra numai împreună cu ziarul „Adevărul“. Cei care-şi doresc acest pachet special vor primi gratuit şi un box (cutie, n.r.) în care îşi vor păstra colecţia de filme. Pachetul special pregătit nu este ambalat într-o folie cu niciunul dintre produsele de duminică.

Produse „Adevărul“ în două variante

Dacă nu vreţi să rataţi o colecţie de excepţie, trebuie să vă grăbiţi pentru că tirajul ziarului „Adevărul“ în fiecare duminică este de 27.500 de exemplare. Cei care însă nu doresc pachetul de filme, pot achiziţiona cotidianul „Adevărul“ şi revista „Adevărul Magazin de Duminică“ la preţul de 1,2 lei.

Astfel, în fiecare duminică a lunii octombrie, în zilele de 4, 11, 18 şi 25, produsele „adevărul“ se vând în două variante: 1,2 lei costă ziarul „Adevărul“ + „Adevărul Magazin de Duminică“, iar pachetul ziar+revistă+4 DVD-uri costă 19,99 de lei.

Succes naţional cu DVD-urile lui Piersic

Sute de craioveni au aşteptat azi-dimineaţă cu nerăbdare să-şi completeze colecţia de DVD-uri „Adevărul”.

Chiar dacă a fost duminică, oamenii au ieşit dis-de dimineaţă din case de teamă ca nu cumva să piardă producţia „Florin Piersic“ lansată astăzi. „Lumea se bate pe ele. Am toată colecţia de cărţi şi acum vreau să cumpăr şi toate filmele. Este extraordinar să ai în casă aceste filme de excepţie“, ne-a spus Cristian Muşetescu (54 ani).

Interesul faţă de volumele şi filmele „Adevărul“ l-a mărturisit şi Lelia Fleancu (28 de ani): „Am cumpărat DVD-urile din seria Sergiu Nicolaescu de la biblioteca „Adevărul“. Ieri am aflat de această ofertă şi am venit să le iau pe cele cu Florin Piersic“, a spus tânăra craioveancă.

La Târgovişte, filmul din seria „Haiducilor“ a fost un bun prilej pentru Costel Roman să iasă din casă, „pe la un crăpat de zece“, spune el.

Cel mai mare inconvenient al zilei a fost că două chioşcuri din trei au fost închise. În plus, la Cluj-Napoca, în afară de acest algoritm, la chioşcul care era deschis vânzătoarea primise doar două DVD-uri. „Nu ştiu cui să le dau mai întâi“, a spus, iritată, aceasta. Situaţia era similară la Târgu Jiu sau la Deva.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite