Colajele lui Ion B., expuse pe biroul lui Nicolae Ceauşescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În deschiderea proiecţiei de gală a filmului „Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu”, joi, de la ora 18.00, la Sala Palatului, artistul Ion Bârlădeanu îşi va expune colajele cu dictatorul român.

La premieră biletul poate fi plătit cu bani din comunism

În jur de 20 de lucrări ironice şi subversive despre Epoca de Aur vor fi expuse în holul Sălii Palatului, chiar pe biroul din cabinetul pe care Nicolae Ceauşescu îl deţinea în incinta clădirii.

Ion Bârlădeanu îşi va prezenta personal lucrările. O parte dintre ele fac parte din expoziţia "Realpolitik", vernisată în 2008 la Galeria H’Art.

Toţi membrii parlamentului actual, precum şi cei trei preşedinţi ai României postdecembriste au fost invitaţi la proiecţia-eveniment a filmului „Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu”, la Sala Palatului.

Filmul „Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu” a obţinut Marele Premiu al secţiunii documentar la Festivalul Internaţional de Film de la Bergen (BIFF), una dintre cele mai importante manifestări de gen.

Festivalul norvegian are în program în jur de 120 de titluri anual şi se concentrează pe autorii cu viziuni radicale şi inovative în regie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite