Cocktailuri unicat la concurs de barmani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

imaginaţia la încercare şi au creat băuturi care mai de care mai arătoase, totul desfăşurându-se pe ritmuri latino şi dance, spre deliciul publicului, care întreaga noapte a dansat şi

imaginaţia la încercare şi au creat băuturi care mai de care mai arătoase, totul desfăşurându-se pe ritmuri latino şi dance, spre deliciul publicului, care întreaga noapte a dansat şi fluierat.
Au existat două probe de concurs: mixologie şi working and exhibition flair. La prima, concurenţii au creat trei băuturi identice, din proprie imaginaţie, totul trebuind să dureze 3 minute. S-au folosit whisky, curacao, triplu sec, o serie de fructe exotice, zmeură, sirop de zahăr şi gheaţă cât cuprinde, rezultatul fiind un cocktail unicat. Proba a doua i-a pus pe concurenţi să-şi arate talentul în mânuirea sticlelor şi a shakerelor, pe muzică diversă şi într-un timp de 5 minute. Câştigătorii au primit 400 de euro (locul unu), 300, respectiv 200 de euro, pentru locurile doi şi trei. Concursul, organizat în sistem ligă, include cinci etape. Pe lângă Bucureşti, acestea se vor desfăşura în Constanţa, Timişoara, Cluj şi Iaşi. Finala va avea loc în decembrie, la Bucureşti.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite