Clubul Dumars face legea în Regie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea clubului a instalat din nou stâlpişorii şi lanţurile ilegale pe terenul amenajat ca parcare în campusul Universităţii Politehnica. În urma articolelor apărute în „Adevărul de Seară“, reprezentanţii instituţiei de învăţământ i-au dat în judecată pe cei de la Dumars.

„Adevărul de Seară“ şi „Adevărul“ au demonstrat, în urma unor înregistrări cu camera ascunsă, ilegalităţile pe care le făceau angajaţii Clubului Dumars, care închiriau parcările Universităţii Politehnica Bucureşti rezervate studenţilor.

La începutul săptămânii, în urma articolelor, conducerea universităţii a tăiat cu flexul lanţurile ilegale amplasate în parcarea studenţilor. Problemele au revenit, însă. Văzând că nu pot rezolva amiabil situaţia, conducerea universităţii i-a dat în judecată pe reprezentanţii clubului.

„Noi ne bazăm pe lege. Astăzi (ieri - n.r.) i-am acţionat în instanţă. Vom merge din nou să le dăm stâlpişorii şi lanţurile jos!“, a declarat directorul de întreţinere patrimoniu al Universităţii Politehnica Bucureşti, Constantin Zaharia. El a adăugat că în urmă cu trei ani, Clubul Dumars îşi delimitase cu lanţuri întreaga parcare. „Noi am făcut ordine atunci. Nu se poate să ia locurile studenţilor noştri. Şi aşa avem prea puţine. Avem câteva mii de studenţi şi doar 1.000 de locuri de parcare în toată Regia“, a mai spus reprezentantul universităţii.

 „E nesimţire curată!“
Studenţii sunt revoltaţi de nedreptatea care li se face. „E nesimţire curată! Trebuie să dau 10 lei când vreau să parchez lângă club. Politehnica le-a dat jos stâlpii, ei i-au pus la loc. Cât tupeu poţi avea să instalezi din nou ceva pe un teren care nu-ţi aparţine?! Şi să le percepi taxă celor care, în mod normal, ar trebui să parcheze gratuit aici!?”, a spus Adrian, student care locuieşte într-unul dintre căminele „P“ din Regie. „Ce se întâmplă, de fapt? Se joacă «baba-oarba»?“ se întreabă un alt student pe site-ul ziarului „Adevărul“, stupefiat că stâlpişorii au reapărut la o zi după ce au fost scoşi.

Săptămâna trecută, cotidianul „Adevărul de Seară“ a demarat o campanie împotriva „escrocilor” parcărilor din Regie. După ce ziarul nostru a făcut publice înregistrări cu camera ascunsă în timp ce angajaţi ai Clubului Dumars pretindeau 10 lei pentru un loc de parcare, conducerea Universităţii Politehnica Bucureşti a tăiat lanţurile ilegale cu flexul. La doar o zi, lanţurile şi stâlpişorii au reapărut.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite