Bucureşti: A fost inaugurat Clubul locuitorilor din sectorul 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O clădire de patrimoniu, cu 28 de încăperi, va găzdui o diversitate de activităţi recreative şi instructive


Primarul Neculai Onţanu a inaugurat astăzi „Centrul pentru activităţi recreative şi inovare ocupaţională” , pe scurt, “Clubul sectorului 2”.

În acest loc, situat într-o clădire care a fost complet restaurată de primărie, locuitorii sectorului 2 vor putea frecventa diferite cercuri ocupaţionale şi vor participa la activităţi recreative.

Clădirea se afă în centrul oraşului, pe strada Jean Louis Calderon, la numărul 39.

Diversitatea ofertelor

Printre domeniile  oferite de Centru se află informatica, artele (desen, pictură, sculptură, dans), iniţiere în arta ceaiului, cursuri de pian şi de limbi străine, activităţi sportive.

Tot aici vor avea loc lansări de carte, seri culturale, jocuri de societate. Iubitorii de lectură vor avea la dispoziţie o bibliotecă clasică şi una metropolitană.

La cafeneaua din incintă se poate sta confortabil la discuţii.

Costuri şi fondatori

Lucrările de construcţie şi amenajare au costat 3.093.000 de lei. Banii pentru mobilier, în sumă de 30.000 de lei, au fost asiguraţi de sponsori, iar 160.000 de lei, pentru dotări şi alte piese de mobilier, au venit de la DGASPDC, sector 2.

Printre membrii fondatori se află actriţa Valeria Gagialov, care este preşedintă de onoare a Clubului sectorului 2 şi soţul său, Andrei Magheru, primvicepreşedinte.

Acestora li se adaugă Asociaţia Artiştilor Plastici din Bucureşti, Asociaţia Scriitorilor din Bucureşti,  Asociaţia tinerilor VIP, Biblioteca Metropolitană, Fundaţia Academia Civică, Fundaţia Principesa Margareta, Fundaţia Naţională pentru Ştiinţă şi Artă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite