Cleaning Show: detergenţi bio şi aspiratoare de praf-lichid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai moderne şi performate tehnici de curăţenie profesională, industrială şi domestrică vor fi prezentate, începând de astăzi, la Romaero Băneasa în cadrul celei de-a doua ediţii a expoziţiei internaţionale Cleaning Show.

Timp de patru zile, zeci de companii care dau tonul în curăţenie aduc echipamente în premieră pe piaţa românească  şi le vor demonstra eficienţa printr-un concurs susţinut vineri între orele 14.00 şi 16.00.

La expoziţie, gospodinele pot afla metode pentru a nu mai freca vasul de toaleta daca achiziţionează un aparat care se montează deasura vasului de toaletă şi care dispune de o rezervă care poate fi schimbată lunar contra sumei de 80 de lei.

Preţul inculde şi parfumarea camerei. De asemenea, alpiniştii utilitari nu ar mai fi de folos firmelor care ar putea achiziţiona cu 2.400 de euro un aparat care foloseşte apă pură pentru a spăla geamuri până la o înălţime de 25 de metri. Nici guma de mestecat, grafitiul ori panourile publicitare nu vor mai fi considerate probleme pentru soluţiile speciale care se găsesc la expoziţie.

Nu lipsesc aspiratoarele de praf sau praf-lichid, săpunul natural pe bază de in şi ulei de palmier, şamponul bio pentru covoare dar şi lavete din fibră de sticlă care au o viaţă lungă.  

Cei care participă la Cleaning Show vor avea parte de premii dacă vor completa formularul de la intrarea în pavilionul H6, participând astfel la o tombolă. Câştigătorii se vor desemna sâmbătă când vor primi aspiratoare, detergenţi şi alte produse de curăţenie. Vor avea loc şi conferinţe ori seminarii susţinute de specialişti din România şi de peste hotare.   

Cleaning Show este organizată de Euroexpo Trade Fairs, companie de top în domeniul târgurilor şi expoziţiilor. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite