Circulaţia tramvaielor de pe linia 41 a fost reluată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia tramvaielor de pe lini 41 a fost deblocată, a anunţat Regia de Transport Bucureşti (RATB).

Regia menţionează că cele trei tramvaie implicate în accident corespund din punct de vedere tehnic şi al siguranţei circulatiei, având efectuate, la zi, toate reviziile tehnice specifice.

"Conducătorii tramvaielor respective au o vechime în RATB cuprinsă între 13 şi 20 de ani, iar în această perioadă nu au înregistrat evenimente majore, ci numai accidente usoare", se mai arată într-un comunicat de presă al regiei.

RATB mai precizează că are contracte pentru servicii de asigurare a pasagerilor şi a bagajelor. RATB cere scuze călătorilor pentru acest eveniment nedorit.

În prezent, la nivelul RATB s-a constituit o comisie tehnică pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului, iar în functie de rezultatele anchetei regiei şi a organelor de cercetare ale Poliţiei şi Procuraturii vor fi luate măsurile legale ce se impun.

În text se mai arată că în azi diminează, la scurt timp după producerea accidentului de pe traseul liniei 41, conducerea RATB s-a deplasat la Spitalul Universitar, Spitalul Elias şi Spitalul Floreasca, pentru a se interesa de starea de sănătate a călătorilor accidentaţi, asigurându-i de "întreg sprijinul nostru moral şi material". "Conducerea regiei îşi manifestă în continuare interesul în ceea ce priveşte evoluţia situaţiei medicale a călătorilor, prin intermediul medicilor celor trei unităţi medicale", se mai arată în comunicat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite