Bucureşti: Circulaţia în Pasajul Unirii a fost blocată azi-dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasajul Unirii a fost blocat mai mult ore din cauza unui accident rutier. Un tânăr în vârstă de 21 de ani conducea un autoturism marca Volkswagen Golf, pe direcţia dinspre strada Doamnei către Dimitrie Cantemir.

În apropiere de intrarea în pasajul Unirii, şoferul a pierdut controlul, s-a izbit de peretele lateral al pasajului şi de un stâlp central de susţinere, apoi a acroşat un alt autoturism marca Opel, care circula regulamentar pe acelaşi sens, condus de un şofer în vârstă de 29 de ani.

Autoturismul condus de tânărul în vârstă de 21 de ani a derapat pe o distanţă de 90 de metri. În maşină se afla o fată în vârstă de 20 de ani. Ea a fost transportată la Spitalul Universitar, iar apoi a fost îndrumată spre casă, deoarece a avut răni uşoare care nu au necesitat spitalizare. Poliţiştii susţin că viteza prea mare cu care circula autoturismul a provocat accidentul.

Daniel Piştea, şeful Serviciului Educaţie Rutieră al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, a amintit de accidentul care s-a petrecut în urmă cu două zile la Piaţa Romană, care s-a produs tot pe fondul vitezei excesive şi al inconştienţei conducătorului auto.

Potrivit lui Daniel Piştea, de la începutul anului şi până în prezent, poliţiştii de la Brigada de Poliţie Rutieră au aplicat 46.321 de sancţiuni pentru viteză excesivă, iar 853 de permise de conducere au fost reţinute tot pentru viteza excesivă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite