Circuitul de Formula 3, găurit de Apa Nova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La numai şase luni de la execuţie, singura pistă din Bucureşti destinată competiţiilor de Formula 3 a început să fie găurită pe alocuri de către Apa Nova. Ieri, pe Calea 13 Septembrie,

La numai şase luni de la execuţie, singura pistă din Bucureşti destinată competiţiilor de Formula 3 a început să fie găurită pe alocuri de către Apa Nova. Ieri, pe Calea 13 Septembrie, în apropierea uneia dintre intrările în Palatul Parlamentului, o echipă de muncitori a societăţii Apa Nova lucra de zor. Pe o porţiune de câţiva metri, asfaltul era găurit pentru introducerea unor ţevi noi.

Reţeta românească 

Chiar dacă municipalitatea s-a lăudat cu una dintre cele mai performante asfaltări făcute de firma de construcţii a omului de afaceri Costel Căşuneanu, Apa Nova şi-a băgat deja picamărele în lucrarea de milioane de euro, executată în luna mai. Acum, pista care oricum este presărată de guri de canal, va trebui cârpită. Conducerea concesionarului serviciilor de apă şi canal garantează că pista va arăta ca nouă, după intervenţie.
"Am luat legătura cu firma care are în întreţinere drumul şi vom plăti readucerea carosabilului la starea la care a fost", declară directorul general adjunct al Apa Nova, Epsică Chiru.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite