FOTOGALERIE Circ în faţă la OTV. Dan Diaconescu „Trebuie să ne pregătim de căderea regimului!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva sute de persoane s-au strâns în această seară, în jurul orei 17.00, în curtea „Televiziunii Poporului“, pentru a asista la spectacolul ţinut în cinstea eliberării lui Dan Diaconescu.

FOTOGALERIE Circ: Dan Diaconescu, în faţă la OTV

Prezentatorul TV Gabriel Badiu a urcat primul pe scenă în aplauzele publicului. El şi-a început discursul cu un patetic „v-am simţit acolo lângă noi în această perioadă. Ne cerem scuze dacă am mai plâns în faţa dumneavoastră dar au fost momente grele“.

Apoi, tonul distracţiei l-a dat cântăreaţa de muzică populară Luiza Popescu. Îndemnaţi de artistă, spectatorii au încins imediat două hore în mijlocul curţii. Câteva doamne mai îndrăzneţe s-au prins la joc în mijlocul dansatorilor. Femeile, un pic incomodate de paporniţele pe care le aveau în mâini, dar însufleţite de faptul că dansează pentru domnu’ Dan, se învârteau cu foc. Un domn mai la vreo 60 de ani, şi-a luat inima în dinţi şi a început să facă pasul ştrengarului în jurul lor.

Veselia generală a culminat cu un zvon care a trecut din gură în gură în rândul spectatorilor: „a venit domnu’ Dan“. Patronul OTV, înconjurat de cinci bodyguarzi a trecut cu greu printre fani, care se îmbulzeau în jurul lui, dornici să-i spună cât de dor le-a fost de el.

DD ajunge într-un final pe scenă. Îşi împreunează mâinile ca şi cum ar fi în continuare încătuşat. Publicul este în delir. Toţi strigă la unison „Diaconescu, preşedinte“. „V-am arătat mâinile să le vedeţi fără cătuşe. Cei răi, care v-au tăiat vouă pensiile, m-au ţinut închis. Împreună putem lua puterea“, le-a spus prezentatorul, oteviştilor, care nu mai conteneau cu aplazele. Un bătrân mai sufletist a strigat un „jos comuniştii“, în timp ce o doamnă flutura o pancartă pe care era scris „DD liber“.

Prezentatorul şi-a continuat cuvântarea cu promisiunea că va ajunge preşedinte şi că va da fiecărui român câte 20.000 de euro când va ajunge la putere, pentru că „bani sunt“. „Şi o să vă măresc şi pensiile şi salariile după ce mă alegeţi. Nu ştiam de ce toate numele de preşedinţi se termină în –escu, cum este şi Diaconescu. Trebuie să ne pregătim de căderea regimului!“, a mai spus acesta. După discursul lui Diaconescu, petrecerea a continuat cu formaţia lui Axinte.


  
 

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite