Ciocan şi-a făcut televiziune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia TV este un proiect al Poliţiei Capitalei prin care sunt transmise imagini video jurnaliştilor.

Postul de televiziune, destinat exclusiv jurnaliştilor, a fost inaugurat ieri. Acesta funcţionează pe internet şi are doar 7 angajaţi, lucrătorii din cadrul Serviciului Informare şi Relaţii Publice.

Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, este cel care a venit cu ideea ingenioasă de a înfiinţa postul de televiziune.
Poliţia TV conţine declaraţiile sale, buletine informative, declaraţii de presă şi imagini de la acţiunile Poliţiei Capitalei.

„Nu este o televiziune comercială şi nu face concurenţă altor televiziuni. Este creat pentru a servi unei mai bune omunicări cu jurnaliştii, în timp real, pentru ca informaţiile sa ajungă la public în timp real“, a declarat pentru “Adevărul”, Christian Ciocan..Bucureştenii vor avea acces la declaraţiile publice accesând linkul: http://b.politiaromana.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=969&Itemid=1464.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, proiectul nu a costat niciun leu. “Avem toate resursele necesare pentru a face performanţă şi asta intenţionăm să facem, din respect pentru cetăţean”, a subliniat CIocan.

Imaginile sunt filmate cu un webcam, dar Ciocan susţine că îşi va luat o cameră video.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite