Cine ne vizitează în 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva nume mari din show-biz-ul mondial şi-au anunţat vizita în România anul viitor, confirmată atât pe site-urile personale, cât şi de către organizatorii români de evenimente.

Cele mai tari concerte în 2010

Primul nume cu greutate care va cânta la Bucureşti în 2011 este duo-ul suedez Marie Fredriksson şi Per Gessle, adică Roxette, la 30 mai.

Cu o carieră de aproape 25 de ani, 75 de milioane de albume vândute în întreaga lume şi peste 30 de hit-uri, Roxette revine în 2011 cu un nou album şi un nou turneu internaţional. Biletele pentru show-ul de la Zone Arena s-au pus în vânzare şi au preţuri între 120 şi 350 de lei.

Bilete Bon Jovi din ianuarie

Pe lista certitudinilor este şi Bon Jovi, care vine pentru prima dată în România, la 10 iulie. În Piaţa Constituţiei, unde au cântat AC/DC şi Elton John în 2010, va fi amplasată scena americanilor.

Conform site-ului www.bonjovi.com, biletele pentru concertul de la Bucureşti al trupei americane vor fi puse în vânzare începând cu 31 ianuarie 2011. Spectacolul de la Bucureşti face parte din The Circle Tour.

Gotan Project, cea mai celebră trupă de electro-tango revine la Bucureşti, la 23 februarie, la Sala Palatului. Biletele pot fi achiziţionate la preţuri întregi -  120, 150, 190 sau 240 de lei, online, pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librăriile Humanitas). Biletele pot fi cumpărate şi în trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Events.

Sub deviza „Unu Mai ROCK”, în data de 1 mai 2011 rockerii vor sărbători ziua celor ce muncesc printr-un festival rock, cu trupa Blind Guardian. Evenimentul, organizat de Promusic Prod. & Events şi revista Maximum Rock va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti. Va fi o sărbătoare în care vor „defila” tinerii îmbrăcaţi în ţinută specifică rock-ului. Preţul biletelor este între 87 şi 125 de lei.

Britanicii Theo şi Adam de la Hurts vor cânta la Bucureşti, la 7 aprilie 2011, pe scena clubului The Silver Church. Preţul unui bilet este de 50 de lei.

Ce am văzut în 2010

2010 a fost atins maximum de concerte la care românii au luat parte. Criza nu s-a simţit anul acesta în curtea companiilor organizatoare de evenimente.

Lunile mai, iunie şi iulie au fost cele mai „fierbinţi” din punct de vedere muzical. Bucureştiul a primit vizita celor mai grele nume din show-biz-ul mondial. Australienii de la AC/DC au deschis seria concertelor de top din România.

A urmat momentul istoric cu legenda muzicii, Bob Dylan, concert ce a avut loc la Zone Arena. Aerosmith, cea mai extravagantă trupă americană a „înnebunit” bucureştenii cu cele mai tari hituri, la 18 iunie.

Sfârşitul lunii iunie a adus trei zile de metale grele la Romexpo. Manowar, Metallica şi Rammstein au fost capete de afiş la Sonisphere Festival, organizat pentru prima dată la Bucureşti.

Faithless, Pink Martini şi Gary Moore au fost în iulie la Zone Arena, dar am avut parte şi de Iron Maiden, Eric Clapton, Elton John, Cranberries, Guns N'Roses, Ozzy Osbourne.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite