Cinci tâlhari l-au urmărit pe un pensionar când ieşea dintr-o bancă şi i-au furat 200 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - Poliţia Sectorului 2, au identificat un grup format din 5 membri, cu preocupări pe linia comiterii de infracţiuni de tâlhărie şi furt în segmentul stradal.

Ieri, în jurul orei 12:30, membrii unei grupări specializate pe furt au urmărit un bărbat de 63 de ani, din Bucureşti, pe care l-au observat ieşind dintr-o sucursală bancară situată pe Şos. Ştefan cel Mare, sectorul 2. Unul din membrii grupului l-a abordat pe bărbat întrebându-l dacă are bani asupra sa, după care, în timp ce ceilalţi l-au înconjurat şi au început să-l îmbrâncească, i-a smuls din borsetă o bancnotă de 200 de lei.

Poliţiştii i-au imobilizat pe cei cinci, cu ocazia percheziţiei corporale găsind asupra bărbatului bancnota sustrasă părţii vătămate.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale - Poliţia Sectorului 2, cu patru dintre ei în stare de reţinere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie şi cu al cincilea în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tâlhărie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite