Cinci copii au fost răniți în urma impactului dintre două mașini și un troleibuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Minorii cu vârste cuprinse între 9 luni și 13 ani au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, iar polițiștii fac cercetări despre împrejurările în care s-a produs accidentul de circulație.

Accidentul de circulație s-a produs, ieri, în zona Cotroceni. Polițiștii spun că Mihaela G. de 39 de ani, din Bucuresti, conducea un Tico pe șoseaua Cotroceni, dinspre bulevardul Iuliu Maniu către Splaiul Independentei.

Când a ajuns la intersecție cu bulevardul Dr. Gheorghe Marinescu, șoferița nu a păstrat o distanța suficientă față de vehiculul din fața sa condus de Costel E. de 39 de ani, din București.

Cele două mașini s-au lovit, iar în urma impactului autoturismul Daewoo a fost proiectat pe sensul opus unde s-a izbit de un troleibuz, care circula pe șoseaua Cotroceni.

În urma accidentului, șoferița din Tico și trei minori de 9 luni, 2 și 5 ani au fosr ăniți și au ajuns la spital. Alți doi copii de 11 și 13 ani din cel de-al doilea autoturism au fost de asemenea răniți, dar nu au rămas internați.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero, iar polițiștii de la Biroul Cercetări Infracțiuni Rutiere fac cercetările pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite