Cinci cămătari din clanul Văncică, săltaţi de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerii Poliţiei Capitalei au reţinut, aseară, cinci membri ai clanului Văncică, grupare suspectată că a comis o serie de infracţiuni violente pe raza sectorului 4.

În urmă cu câteva luni, un bucureştean a fost ameninţat cu moartea de cămătarii din clanul Văncică, după ce a împrumutat o sumă de bani de la ei. Cu toate că a returnat o sumă mai mare decât cea pe care a luat-o de la interlopi, membrii găştii au continuat să-l ameninţe. De asemenea, pentru a fi mai convingători, mafioţii au bătut-o pe soţia bucureşteanului „rău-platnic“. Acesta nu este singurul caz în care au fost implicaţi cămătarii, ei fiind cunoscuţi în zonă pentru faptul că sunt periculoşi.

Percheziţii cu surprize
La una din locuinţele percheziţionate situată în sectorul 4, a fost găsit un pistol şi 15 bile de cauciuc. În aceeaşi locuinţă au mai fost găsite 120 de pachete de ţigări diferite mărci, fără banderolă sau cu timbru de Republica Moldova.
Membrii grupării sunt cercetaţi pentru tâlhărie, şantaj, violare de domiciliu, ultraj contra bunelor moravuri, furt calificat si tulburarea liniştii şi ordinii publice.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite