Cinci bebeluşi s-au născut la Maternitatea Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci bebeluşi s-au născut, ieri, la Maternitatea Giuleşti şi alte două gravide aşteptau să nască aseară, la numai o zi de la redeschiderea maternităţii. Primul bebeluş care s-a născut este o fetiţă pe nume Maria, fiica preotului maternităţii.

Proaspetele mămici au venit la această maternitate să-şi nască copiii chiar din prima zi când a fost redeschisă, fiind foarte încrezătoare în personalul medical de aici.

„Vreau să nasc la această maternitate pentu aici a născut şi sora mea şi colegele mele şi ştiu că sunt medici foarte buni. Sunt convinsă că incendiul de acum o lună nu a izbucnit din vina personalului medical, a fost un accident groaznic ce se putea întâmpla la fel de bine oriunde“, ne-a spus Loredana, o gravidă care a venit marţi la maternitate pentru a se interna.

Maternitatea „Panait Sârbu“ din Giuleşti a fost închisă timp de o lună, după ce un incendiu puternic a distrus Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă pentru nou-născuţi, în urma căruia şase prematuri au murit iar cinci au suferit arsuri grave. Asistenta Florentina Cîrstea, care se afla pe tură la 16 august, când a avut loc incendiul, se află în arest preventiv.

Alături de ea sunt urmăriţi penal, dar în stare de libertate, şeful Serviciului Tehnic de la Maternitatea Giuleşti, Vasile Dima şi şeful Secţiei Neonatologie de la Maternitatea Giuleşti, Adrian Ioan Toma.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite