Bucureşti: Cinci grădiniţe noi în sectorul 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Cristian Popescu Piedone a făcut, joi, recepţia a cinci grădiniţe construite în acest an, care vor oferi 1.200 de locuri pentru copiii din Sectorul 4, valoarea investiţiilor fiind de aproximativ 50 de milioane de lei.

Potrivit autorităţilor locale ale Sectorului 4, cele cinci grădiniţe care vor fi funcţionale de luni fac parte dintr-un pachet de şase unităţi de învăţământ preşcolar, dintre care una a fost deja inaugurată la deschiderea anului şcolar 2009-2010.

Cele cinci grădiniţe sunt construite pe o suprafaţă de teren de 10.402 metri pătraţi, au mobilier modern şi toate dotările necesare desfăşurării procesului educaţional.

Valoarea totală a investiţiilor pentru construirea, finisarea, dotarea cu echipament şi mobilier, precum şi amenajarea locurilor de joacă şi a sălilor de sport din cele şase grădiniţe este de 52.070.585,51 de lei.

"Am identificat deja alte locaţii pentru demararea lucrărilor de extindere şi construire de noi corpuri şi sperăm ca în cursul anului 2010 să finalizăm încă şapte grădiniţe noi", a declarat Cristian Popescu Piedone.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite