Christian Ciocan, îmbrăcat în costum popular la o emisiune de divertisment

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a venit la emisiunea „O dată-n viaţă“ în premieră de televiziune pentru că, până acum, nu a mai acceptat invitaţia într-o producţie de divertisment care să-l transpună într-un univers atât de diferit de birourile Poliţiei Capitalei.

„De 20 de ani fac ordine în haos. Sunt un poliţist fericit” a spus despre el Christian Ciocan, în debutul prezentării. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a recunoscut că Iuliana Tudor l-a pus într-o ipostază dificilă. „E prima dată-n viaţă când îmbrac costumul popular şi, mai mult de atât, când cânt şi dansez pe ritmuri folclorice”. 

Christian Ciocan

Christian Ciocan a ţinut să iasă din tiparul emisiunii şi să prezinte telespectatorilor un moment de suflet, alături de Nelu Ploieşteanu. „Fac acest gest în memoria marelui Dinică, pentru că îl respect pe Ploieşteanu dar şi pentru că în timpul liber îmi place să fiu zburdalnic”, a concluzionat comisarul, spunând, apoi, pe portativ – „Sunt vagabondul vieţii mele!”. Mai târziu, Ciocan a ales compania lui Nicolae Furdui Iancu, pentru a aluneca în zona de folclor autentic.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite