Bucureşti: Christian Ciocan are de astăzi o „tricicletă“ de 15.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un vehicul SPYDER se află, de astăzi, în dotarea Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei. Acesta va fi folosit de purtătorul de cuvânt, comisarul Christian Ciocan.

Mă voi deplasa cu această „tricicletă“ la fiecare caz“, a declarat încântat Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Vehiculul a costat 15.000 de euro, are sirenă, girofar, patru stroboscoape, microfon  şi însemnele Poliţiei. Numărul de înmatriculare, B 31 BRP, a fost ales după data de astăzi şi are însemnele serviciului de care aparţine – Biroul Relaţii Publice. 

ATV-ul are 106 cai putere, însă consumul se apropie de cel al unei maşini obişnuite.

Christian Ciocan mai conducea până acum câteva zile şi o Dacia Solenza, pe care a schimbat-o însă cu una Logan, dotată cu aer condiţionat. „Era foarte neplăcut să conduc în traficul infernal din Bucureşti, îmbrăcat în uniformă, şi să ajung la televiziuni având o imagine şifonată“, a mărturisit Ciocan. „Ca să nu pun instituţia la cheltuieli, am făcut schimb cu colegii mei: le-am dat Solenza şi ei mi-au oferit  un Logan“, a povestit comisaruld e poliţie.

El mai deţine şi o motocicletă chinezească, care atinge viteza de 50 de km pe oră, „ceea ce-mi convine“, spune Ciocan. „Eu sunt un tip conservator, în sensul că ţin la lucruri şi nu le deteriorez, dar orice forţă de Poliţie e bine să fie dotată cu ce e mai bun pe piaţă“, a spus Christian Ciocan.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite