Chirurgul judecat pentru că a încercat să violeze o pacientă adolescentă s-a intors la muncă. Vezi cum l-au primit colegii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chirurgul Răzvan Trancă a revenit la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu".  El a fost suspendat şi judecat pentru că ar fi încercat să violeze şi să ucidă o pacientă minoră.

Foştii şefi l-au reangajat, forţaţi de conjuncutră. Trancă le-a fortat mâna si i-a ameninţat cu un executor judecatoresc, conform www.stirileprotv.ro.
Cu un aer împăciuitor, chirurgul a sperat să fie lăsat în sala de operaţii, mai ales că au trecut patru ani de la incidentul care i-a adus oprobiul public. El a fost suspectat că a violat-o pe tânăra Andreea Mocanu şi că ar fi aruncat-o de la etaj.

Colegii l-au primit prost la spital
Chirurgul a fost oprit astăzi când a ajuns la muncă. "Deşi sunt în posesia unei sentinţe judecătoreşti executorii, nu am accesul, nu am voie să intru în spital. Am fost oprit de dimineaţă, în prima mea zi de serviciu", a declarat Trancă, pentru PRO TV.

El a ameninţat că va face o plângere penală împotriva conducerii. Nu a fost însa nevoie pentru că directorul i-a permis accesul.

Concret, doctorul Răzvan Trancă va începe munca de luni. Dosarul său penal este judecat în prezent de magistraţii instanţei supreme, după ce Curtea de Apel l-a gasit nevinovat.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite