Cea mai scumpă chirie plătită de o persoană în România este de 23.000 de euro pe lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aşa ceva doar în filme mai vezi! Cea mai scumpă locuinţă scoasă la vânzare în România arată mai ceva ca un muzeu. Proprietarul, un om de afaceri care a plecat în SUA, a scos-o la vânzare cu 6,5 milioane de euro!

Paradisul Verde, strada Lacului, nr.3. Un gard obişnuit adăposteşte „perla" din cartierul lui Ţânţăreanu. Are 2.500 de metri pătraţi, valorează 6,5 milioane de euro şi este cea mai scumpă vilă din ţara noastră.

Gazonul tăiat la dungă tronează în toată curtea. El este „asortat" cu flori scumpe şi stânci, frumos aranjate de jur împrejur. Are deschidere la lac, cinci dormitoare, şapte băi, dintre care două de serviciu, trei garaje, o punte cu foişor, un doc pentru accesul la lac şi o cascadă, un centru de fitness, sală de bowling şi biliard, sală de spectacole, cinematograf, centru spa, piscină interioară, precum şi camere pentru angajaţi.

image

Chiar dacă proprietarul e plecat peste mări şi ţări, domeniul este îngrijit cum se cuvine. "Tund iarba, mătur prin curte. Totul trebuie să fie la dungă", ne-a spus Florin, îngrijitorul, pe care l-am prins la treabă.

Piaţa Operei şi Piaţa Unirii, singurele zone cu chirii de lux din Timişoara

Imobilul a fost scos la vânzare la începutul anului, iar până acum doar două persoane s-au arătat interesate să-l cumpere. "Nu au reuşit să ajungă la o înţelegere cu proprietarul. În schimb, una dintre acestea l-a închiriat", ne-a mărturisit administratorul domeniului.

Încăperea este foarte spaţioasă (foto: click)

Surse au declarat pentru Click! că ar fi vorba despre George Ivănescu, unul dintre deţinătorii societăţii viticole Murfatlar. În topul Forbesc 500 miliardari, acesta se regăseşte pe poziţia 178, cu o avere estimată la 30 de milioane de euro.

Lunar, omul de afaceri plăteşte o chirie de 23.000 de euro ca să stea în luxoasa casă. Pe lângă uriaşa sumă, omul de afaceri are de plătit cheltuieli pentru întreţinerea locuinţei care ar fi cât costurile unui bloc întreg.

Citiţi articolul complet pe click.ro

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite