Chinezul care a omorât un bărbat pe trecerea de pietoni din Voluntari, condamnat la doi ani cu suspendare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cetățeanul chinez care a lovit în noiembrie anul trecut un bărbat pe o trecere de pietoni din Voluntari a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. Șoferul a abandonat victima, s-a descotorosit de plăcuțele de înmatriculare și a fugit din țară.

În noiembrie 2011, șoferul a fugit de la locul accidentului, lăsând în urmă victima care prezenta răni grave. După producerea accidentului, şoferul vinovat a abandonat maşina pe un câmp şi a aruncat numerele de înmatriculare.

Chinezul a reușit să fugă din România, având un bilet de avion spre Paris, însă a fost prins de polițiștii din Hexagon înainte ca nava la bordul căreia se afla șoferul să decoleze spre Shangai.

Victima accidentului era un bărbat din Brașov, în vârstă de 42 de ani, care muncea pe un şantier din zonă. Acesta a fost transportat în stare foarte gravă la spital şi a murit în scurt timp.

Șoferul chinez putea să se aleagă chiar și cu 10 ani de închisoare, pentru omor din culpă și pentru că a fugit de la locul accidentului. În schimb, magistrații au hotărât să-i dea doi ani cu suspendare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite