Chinezul care a tranşat şi a fiert doi bucureşteni imploră libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inculpat într-un dosar care a făcut istorie în România, Li Zhongo C.Chang, acuzat că a tăiat şi a fiert doi oameni, a făcut astăzi al doilea recurs pentru a fi eliberat condiţionat.

Mai exact, în urmă cu 16 ani, doi chinezi, printre care şi Li Zhongo C.Chang, au comis una dintre cele mai atroce crime făcute vreodată de nişte străini în România. Asiaticii au mers acasă la doi conaţionali de-ai lor, comercianţi care vindeau acareturi în complexul comercial Europa.

Scopul vizitei ascundea de fapt intenţiile un măcel fără precedent: doi chinezi, cu familie, stabiliţi în România, după ‘90, aveau să-şi găsească sfârşitul în cel mai barbar mod cu puţinţă. Au fost jefuiţi de 40 de milioane de lei vechi şi 5.000 de dolari, şi strangulaţi cu o funie, după care le-au fost sfârtecate cadavrele cu un ferăstrău şi două satâre.

Asasinii au mers şi mai departe: le-a fiert o parte din măruntaie într-un cazan de rufe şi le-a aruncat în toaleta apartamentului unde s-a petrecut crima. Restul de viscere au fost depozitate în câteva găleţi găsite în bucătăria locuinţei, iar mustăţile celor două victime depozitaet într-o solniţă.

Li Zhongo C.Chang se află în arest la Penitenciarul Jilava.

Citeşte AICI cum a fost achitat din greşeală unul dintre criminali.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite