Chiliman i-a luat trotuarul lui Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

AcuzeBecali nu ezitat să facă un adevărat eveniment din demolarea trotuarului din faţa casei şi a continuat să caute argumente pentru acuzarea lui Chiliman. "Eu acuma mă duc şi îl dau în


Acuze
Becali nu ezitat să facă un adevărat eveniment din demolarea trotuarului din faţa casei şi a continuat să caute argumente pentru acuzarea lui Chiliman. "Eu acuma mă duc şi îl dau în judecată pe Chiliman ăsta şi îl pun să vină înapoi cu pavelele şi să facă trotuarul la loc, aşa frumos cum era el. I-am cerut o audienţă. Am fost acolo la el, la Primărie, şi m-a chemat după 31 ianuarie. Ce să mai fac atunci, când problema e acum", declară mânios Becali. La rândul său, primarul Chiliman nu neagă cele spuse de Becali. "Nu l-am primit în audienţă când vroia el pentru că nu avea programare. Dacă venea, acum vroia să negocieze cu mine legea. şi eu nu vreau lucrul ăsta", răspunde Chiliman.
În instanţă
"Eu îl dau pe Chiliman în judecată. Îl acuz de abuz şi teroare publică pentru cum a acţionat el acum", atacă Becali. Primarul Chiliman nu îl contrazice. "Da, îl terorizez. Asta şi voi face. Îl voi teroriza atât pe el, cât şi pe alţii care nu aplică legea", a declarat edilul sectorului 1. După ce a înconjurat cartierul de două ori în nici o oră şi a dat, în stil caracteristic, bani nevoiaşilor de pe stradă, Becali a pus singur mâna la demontarea pavelelor de la propriul trotuar. "Ia dă, mă, lopata aia şi ranga. Hai să vă arăt eu cum se face. Uite. Aşa se scoate. Pavelă cu pavelă", şi-a continuat Gigi Becali traseul mediatic. În final, lucrurile s-au încheiat aşa cum a vrut primăria. Becali a rămas amendat şi cu trotuarul luat. Asta, cel puţin până la pronunţarea instanţei, pentru că omul de afaceri a atacat în justiţie, atât acţiunea de demontare a trotuarului, cât şi amenda de un miliard de lei.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite