VIDEO O româncă a fost cerută în căsătorie în faţa a 1.500 de spectatori, la concertul Lake of Tears. Vezi aici ce i-a răspuns logodnicului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În mijlocul concertului de aseară de la Arenele Romane, solistul Daniel Brennare a chemat-o pe scenă pe Cristiana, o tânără care avea să fie pusă în faţa unei mari decizii: cererea în căsătorie făcută în genunchi de prietenul său.

Moment inedit pentru cei aproape 1.500 de spectatori care au venit aseară la concertul Lake of  Tears de la Arenele Romane.

În același timp, momentul a fost emoționant pentru doi tineri. În timpul spectacolului, solistul Daniel Brennare a chemat-o pe scenă pe  Cristiana Chivulescu, iar fata a venit în fața publicului pe parcursul piesei „The Organ“, potrivit infomusic.ro.

„E aici un tip care vrea să spună ceva!“, s-a auzit pe scena pe care a urcat și cel care urma să facă cererea în căsătorie.

Vizibil emoționat, acesta a ținut un scurt discurs, a îngenuncheat și i-a oferit fetei inelul de logodnă. „Cristiana Chivulescu, vrei să fi soția mea?“, a întrebat-o el și din fericir, răspunsul a venit rapid și a fost afirmativ.

Publicul i-a aplaudat în timp ce cei doi tineri se sărutau și se îmbrățișau. Membrii trupei i-au felicitat, iar Daniel Brennare i-a oferit Cristianei un buchet de flori, fata părăsind scena ținându-se de mână cu logodnicul său.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite