Centrul vechi, gata la începutul verii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu,  a supervizat  lucrările de reabilitare din centrul vechi. Străzile sunt pavate cu piatra care a fost folosita pe bulevardul Aviatorilor . Singura problemă o reprezintă consolidarea şi refacerea faţadei unor cladiri pentru că în urma retrocedărilor , propietarii nu sunt de găsit.

„Lucrările la infrasctructură se desfăşoară int-un ritm alert pentru că vrem ca în scurt timp bucureştenii să se poata plimba liniştiţi în centrul vechi. Zona nu va fi doar una culturală ci şi una comercială pentru că vrem să aducem branduri internaţionale. Avem în proiect şi construirea unei piaţete şi a unei parcări  supraetajate, iar pentru asta asteptăm un parteneriat public-privat la discuţii” a declarat edilul şef al Capitalei, Sorin Oprescu.

Proiectul prevede o parcare supraterană în Centrul Istoric cu peste 800 de locuri, pe cinci-şase etaje, aceasta fiind necesară pentru că zona se va dezvolta în continuare, a spus, astăzi, primarul general Sorin Oprescu.

"Am estimat aproximativ 800-820 de locuri de parcare. Este suficient pentru un moment al zilei, la parter autocarele, iar deasupra va fi parcarea pentru maşinile mici", a precizat Oprescu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite