Cele mai mari premii în Educaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La ediţia din acest an a Galei Premiilor în Educaţie, organizată de Fundaţia „Dinu Patriciu“, au fost introduse două noi secţiuni, iar fondul de câştiguri a fost suplimentat.Cei mai buni studenţi, elevi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari, instituţii de învăţământ şi ONG-uri din România vor fi recompensaţi în toamnă, la Palatul Parlamentului, cu premii în valoare de 250.000 de euro.

Cotidianul „Adevărul de Seară“ începe astăzi o campanie de promovare şi de susţinere a celor mai bune persoane, instituţii şi proiecte din Învăţământ, câştigătorii de anul trecut din cadrul evenimentului Gala Premiilor în Educaţie.

Recompensarea Educaţiei de excelenţă continuă şi în acest an. Celor mai buni elevi, studenţi, profesori, învăţători, bibliotecari, cercetători, proiecte educaţionale, instituţii de învăţământ şi organizaţii nonguvernamentale li se vor decerna premii de către Fundaţia „Dinu Patriciu“, la 27 octombrie, în cadrul celei de-a doua ediţii a galei, ce va avea loc la Palatul Parlamentului.

„Am promis încă de anul trecut că gala nu va fi doar un eveniment de o seară, ci un alt program pe termen lung al fundaţiei, care va aborda educaţia din România într-un mod constructiv, un program care se concentrează pe punctele forte ale oamenilor din sistem, care în ciuda lipsei de fonduri, reuşesc să facă lucruri minunate“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, directorul general al Fundaţiei „Dinu Patriciu“, Tincuţa Baltag .

Mai mulţi câştigători
Pentru a acoperi domeniul vast al Educaţiei, organizatorii au introdus în acest an şi  secţiuni noi de concurs, precum „Bibliotecarul Anului“ şi „Educatorul /Învăţătorul Anului “. „La ediţia din acest an avem premii mai mari cu 50.000 de euro în comparaţie cu anul trecut şi mai multe secţiuni de concurs“, a mai spus directorul fundaţiei.

Prin Gala Premiilor în Educaţie, organizatorii doresc premierea performanţei şi impulsionarea competitivităţii şi a creativităţii în domeniul Învăţământului. „Câştigarea Premiului I nu înseamnă doar recunoaşterea unor merite, rezultate şi realizări, ci este o încurajare să continui ceea ce am început, să transmit implicarea civică pe cât posibil cât mai multor persoane din jurul meu, să mă autodepăşesc“, a declarat câştigătoarea Premiului I de anul trecut a secţiunii „Elevul anului“, Anca Haraga, de la Colegiul Naţional „Costache Negruzzi“ din Iaşi. Mai multe detalii despre competiţie găsiţi pe site-ul evenimentului www.premiileineducatie.ro.

Înscrie-te la Gala Premiilor în Educaţie!

 Fundaţia „Dinu Patriciu“ recompensează oamenii, proiectele şi organizaţiile cu impact semnificativ asupra sistemului educaţional din România. Înscrierile la Gala Premiilor în Educaţie au loc până la 27 septembrie. Pentru a intra în competiţie, trebuie să vă creaţi un cont pe site-ul www.premiileineducatie.ro, să completaţi online formularul de concurs şi să-l trimiteţi prin poştă la adresa Fundaţiei „Dinu Patriciu“: Bdul Mircea Eliade nr. 2, sector 1, Bucureşti România, cod poştal 012013. Sub mesajul „Când premiem educaţia, o facem mai puternică!“, fundaţia oferă premii în valoare totală de 250.000 de euro. Câştigătorii vor fi anunţaţi la 27 octombrie, la Palatul Parlamentului.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite