Cele mai bune filme de la Cannes vin la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai apreciate şi disputate filme care au fost incluse în selecţia din acest an a Festivalului de la Cannes vor fi proiectate, în premieră, la Bucureşti în cadrul Festivalului „Les Films de Cannes à Bucarest“.

Evenimentul se desfăşoară, de astăzi şi până la 20 octombrie, la Cinema Studio şi la Noul Cinematograf al Regizorului Român, de la Muzeul Ţăranului Român.

„The Tree of Life, în regia lui Terrence Malick, cu Brad Pitt şi Sean Penn, pelicula care a câştigat Palme d'Or în acest an, este un eveniment de neratat, pentru că nu va rula în cinematografele din România.

Filmul va putea fi vizionat sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 12.00, la Cinema Studio.

Tot pentru prima dată în România vor fi proiectate „This Must Be the Place“, în regia lui Paolo Sorrentino, în care Sean Penn joacă rolul unui fost star rock ce decide să-şi răzbune tatăl pentru o umilinţă suferită în timpul Holocaustului.

Spectatorii sunt invitaţi să (re)vadă şi filmele regizorilor români precum Cristi Puiu, Cristian Mungiu, Corneliu Porumboiu, Cristian Nemesc etc.

Preţul biletelor la „Les Films de Cannes à Bucarest“ variază între 7 şi 12 lei, iar la proiecţiile filmelor româneşti intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite