Cel mai scump apartament din țară este în București. Costă 2 milioane de euro. Vezi aici ce dotări are!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuința de lux care este situată în apropierea Parcului Herăstrău, este un apartament cu patru camere cu o spurafață totală de 240 de metri pătrați.

Capitala se află pe primul loc într-un top al oraşelor cu cele mai scumpe proprietăţi rezidenţiale. De-altfel, peste 90% din locuinţele de lux aflate la vânzare se regăsesc în Bucureşti. Pe următoarele locuri se află Braşov, Constanţa, Cluj şi Timişoara.

Cel mai scump apartament aflat la vânzare se află la etajul şase (ultimul) într-un imobil din zona Herăstrău finalizat în 2008. Fiecare cameră are baie proprie, apartamentul fiind dotat şi cu saună şi sală de fitness. În preţ sunt incluse şi două locuri de parcare la subsolul imobilului, potrivit Mediafax care citează imobiliare.ro.

Tot în București, un alt apartament scump cu patru camere situat în cartierul Primăverii care este scos la vânzare pentru un preţ de 1,5 milioane euro. Locuinţa este nouă, imobilul fiind finalizat în acest an, se află la etajul 1 şi are o suprafaţă utilă de 230 mp. Pe lângă cele patru camere, dispune de o bucătărie, trei băi şi două terase.

Un alt apartament construit în 2006, dar cu preț destul de piperat este în zona Kiseleff - Charles de Gaule, a fost scos la vânzare pentru un milion de euro, iar pentru un apartament cu trei camere din complexul rezidenţial In City, zona Vitan Mall, proprietarul cere 950.000 de euro.

În topul celor mai scumpe apartamente scoase la vânzare în acest an se află un penthouse din zona Domenii, cu o suprafaţă utilă de 350 mp, cu un preţ de 900.000 de euro.

În Braşov, unul dintre cele mai scumpe apartamente are un preţ afişat la vânzare de 750.000 de euro. Locuinţa este situată într-o clădire istorică din centrul oraşului, cu vedere la Turnul Sfatului şi Biserica Neagră. Apartamente scumpe există şi la Constanţa. Cu 399.000 de euro poate fi cumpărat un apartament de 300 mp cu şase camere situat la etajul trei într-un imobil cu şase nivele construit în 2008 în zona Faleza Nord.

Ceva mai ieftin este un apartament cu o suprafaţă comparabilă, 260 mp, din centrul Timişoarei, foarte aproape de piaţa Unirii, pentru care proprietarul cere 350.000 de euro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite