Cel mai luxos restaurant din Capitală: friptura se rezervă cu 28 de zile înainte de a fi consumată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La începutul lunii septembrie, în Bucureşti, a fost deschis cel mai luxos restaurant, dar şi singurul de acest gen: măcelărie-restaurant.

OSHO, abreviere de la numele macelarilor fondatori, Oscar, Sam, Harry si Oliver, este un concept cu tradiţie în comerţul internaţional cu specialităţi din carne, apărut la începutul anilor 1900, în Chicago.

Localul este situat pe Bulevardul Primăverii şi oferă clienților săi, pe lângă specialități din carne ce pot fi preparate acasă şi posibilitatea servirii acestora în propriul restaurant. Aici, bucureştenii pot încerca celebrele fripturi T-bone, New York și osso bucco, burgerii de vită, cotletele de berbecuţ, antricoatele și salamurile uscate.

Carnea servită aici provine din fermele proprii din Covasna sau Botoşani unde vacile sunt crescute în mod ecologic. Astfel, astăzi îţi rezervi bucata de carne, apoi masa la care vrei să stai, iar peste 28 de zile o mănânci.

Pentru ocazii speciale, petreceri în aer liber și BBQ, clienții OSHO pot angaja echipa de bucătari ai localului, în cost intrând atât materia primă, cât și instrumentarul necesar pentru gătit şi servire.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite