Cei mai buni DJ mixează mâine seară la Romexpo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Summer Set 2011 anunţă finalul sezonului de vară şi îi pregăteşte pe bucureşteni pentru redeschiderea cluburilor din oraş. Printre DJ-ii care vor antrena atmosfera se numără Dyed Soundorom, rezidentul Circo Loco, Guy J, Bedrock, Understand – Kozo si Cezar, Adrian Eftimie, Rosario Internullo şi Negru.

Petrecerea Summer Set din acest an aduce pe scenă nume sonore din lumea muzicii electronice, anunţă organizatorii de la Nights.ro. Primele două nume de pe capul de afiş al serii sunt Dyed Soundorom, rezidentul Circo Loco şi Guy J, diamantul Bedrock, lor alăturându-se o pleiadă de artişti români de calibru, care literalmente vor incendia, aşa cum au făcut o vară întreagă, ringurile de dans.

Două scene pentru platanele lor

Mâine, de la ora 23.00, cei mai buni DJ vor mixa la Romexpo. Pe scena „Click“ vor urca Dyed Soundorom (Circo Loco, Ibiza), Kozo B2B Cezar (Understand), Negru (Soweso), Mihai Amatti (LOK Records), Hado ( Groove ON), Mauss (Lollipop Booking). La platanele de pe scena „ALT TAB“ vor mixa Guy J (Bedrock), Rosario Internullo (Desolat), GREEG (Dance FM), Adrian Eftimie, DJ KOOL, Alex& Mircea Babescu ( We Love Progressive) şi ILAU.

Cine sunt invitaţii

Adrian Eftimie este cel mai solicitat DJ din România, cunoscut fiind faptul că orice petrecere la care mixează devine un succes, o noapte de neuitat. Şi-a început activitatea de DJ din dorința de a împărtăși pasiunea pentru muzică şi altora. Printre preferinţele sale muzicale se număra Progressive House, TRibal, Tech House, Funky, Groove şi, de puţin timp, este fascinat de Break Beat. Adrian Eftimie a intrat în atenţia publicului, în anul 2006, cu unul dintre hiturile verii: „No side effect“.

Şi italianul Rosario Internullo va urca mâine pe scenă pentru a ridica publicul în aer. După atâţia ani în care a stat fie pe ringul de dans, fie în spatele pupitrului de mixat, italianul Rosario Internullo rămâne astăzi la fel de activ, aducând după el o experienţă în materie de clubbing şi muzică electronică, ce nu poate fi negată.Kozo şi Cezar se numără printre puţinii norocoşi care au scos piese la label-ul underground considerat cel mai bun din România, dar care au pus pe roate şi un label propriu, Understand.

Ei pun muzică la cele mai tari petreceri, la toate ediţiile Sunwaves, la Club Midi din Cluj, în La Mania Mamaia, la Kristal şi Studio Martin din Bucureşti.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite