Cei mai buni DJ-i, premiaţi la Nights.ro Awards 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a opta ediţie a premiilor Nights.ro Awards 2010 va avea loc sâmbătă, de la ora 23.00, în Kristal Glam Club din Bucureşti şi va fi prezentată de Cosmina Păsărin.

Publicul interesat de clubbing a avut posibilitatea de a participa la sondaj, accesând site-ul http://awards.nights.ro şi alegând DJ-ul sau VJ-ul preferat dintr-o listă de nominalizări.

Invitatul special al petrecerii este DJ Valentino Kanzyani, care este fondatorul mişcării techno din Slovenia. El a debutat în anii ’90, odată cu deschiderea clubului Ambasada Gavioli.

Petrecerea de decernare a premiilor va fi precedată de un workshop, care va avea loc de la ora 12.00. În cadrul acestuia, se vor desfăşura seminarii în care se vor aborda teme de interes pentru cultura clubbing din România. De asemenea, DJ-ii vor face câteva demonstraţii ale diverselor gadget-uri folosite de ei.

La ora 21.00 vor fi anunţate primele 20 de premii în cadrul unei conferinţe de presă, iar la ora 00.30, Cosmina Păsărin va prezenta câştigătorii de la cele mai importante şase categorii.

Printre categorii, se numără Cel mai bun DJ din România în 2009, Cea mai mare ascensiune în România în 2009, Cel mai bun DJ debutant din România în 2009, Evenimentul anului 2009 în România, Cea mai tare petrecere de club din România în 2009 sau Cel mai bun club din România în 2009.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite