Ceasurile din aur, descărcate la Agigea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele opt ceasuri din cele 10 plătite de Primăria Bucureşti cu 915.000 de euro vor ajunge abia în această seară în Capitală. Produsele comandate în urmă cu patru luni, prin firma Soluţii Urbane SRL, au fost scoase din containere, la Agigea, azi-dimineaţă.

Produsele comandate în urmă cu patru luni, prin firma Soluţii Urbane SRL, au fost scoase din containere, la Agigea, abia azi-dimineaţă. Astfel, directorul Administraţiei Parcuri, Radu Popa, va fi nevoit să explice de ce a declarat în urmă cu o săptămână că ceasurile stradale, placate cu aur, se află de anul trecut în depozitul firmei contractate, situate în Bucureşti. Inspectorii Gărzii Financiare investighează deja condiţiile încheierii ciudatului contract dintre autorităţile locale din Capitală şi Soluţii Urbane SRL.

Directorul Administraţiei Parcuri, Radu Popa, declara însă în urmă cu o săptămână că ceasurile stradale, placate cu aur, se află de anul trecut în depozitul firmei contractate, situate în Bucureşti. Inspectorii Gărzii Financiare investighează deja condiţiile încheierii ciudatului contract dintre autorităţile locale din Capitală şi Soluţii Urbane SRL.

Este vorba despre contractul din 14 august 2009 a fost încheiat între Administraţia Parcuri şi SC Soluţii Urbane SRL, care constă oficial ta în „lucrări de reparaţie, recondiţionare, înlocuire şi punere în funcţiune a unor ceasuri în municipiul Bucureşti”.

De patru luni de zile, ceasurile nu au apărut în zonele turistice din Capitală, unde ar fi urmat să fie montate, ci au “plutit” pe vapoare. În această dimineaţă, un reprezentant al SC Soluţii Urbane SRL a ajuns în portul Agigea, unde a verificat doar unul dintre coletele în care se aflau ceasurile, după care le-a “îmbarcat” pentru Bucureşti.

TRIMITERE ADEVARUL

Aflaţi de ce a minţit directorul Popa

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite