Ceasuri personalizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ceasurile elveţiene Delance au fost aduse recent în România, inaugurarea lor făcându-se la City Mall. Potrivit lui Robertino Vasilescu, manager Giulia Design, ceasurile provin de la una din

Ceasurile elveţiene Delance au fost aduse recent în România, inaugurarea lor făcându-se la City Mall. Potrivit lui Robertino Vasilescu, manager Giulia Design, ceasurile provin de la una din puţinele manufacturi care au mai rămas în Elveţia, acolo unde se lucrează la comandă fiecare model în parte.
"Sunt particularizabile până în cel mai mic amănunt: ne putem alege materialul brăţării, putem să specificăm din ce material să fie ceasul, câte pietre să aibă, putem să ne alegem cum să fie dispuse pe cadranul ceasului sau pe brăţară şi putem cere fabricantului să ne monteze aceste pietre la anumite date importante pentru viaţa noastră", ne-a spus Robertino Vasilescu. Un model din aur de 18 carate, cu perlă în interior, care rezistă în apă până la 30 de metri adâncime costă 24.288,08 RON. Unul cu brăţara din piele de aligator sau de şarpe, cu sticlă de safir costă 6.803,78 RON. Ceasurile se găsesc la magazinele Giulia Design din City Mall, Unirea Shopping Center şi str. Beldiman 1.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite