Ceasuri cu 70% mai ieftine, la Camera de Comerţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maurice Lacroix, Longines, Rosseau Raymond, Seiko sau Orient sunt numai câteva dintre mărcile de ceasuri ce vor fi expuse de sâmbătă la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie din Capitală.

Maurice Lacroix, Longines, Rosseau Raymond, Seiko sau Orient sunt numai câteva dintre mărcile de ceasuri ce vor fi expuse de sâmbătă la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie din Capitală. Expoziţia va fi deschisă până pe 23 decembrie, iar vizitatorii pot alege din peste 10.000 de ceasuri de marcă.

Expozantul, Kannoo Europe, a precizat că preţurile vor fi promoţionale, reduse până la 70%. De exemplu, un ceas automatic Rosseau Raymond, care are preţ de catalog 2.770 de lei, va costa 845 de lei, iar un ceas cu cuarţ Seiko ajunge de la 1.343 la 499 de lei.

"Toate ceasurile au preţuri atât pentru clasa medie, cât şi pentru clasa de lux", a declarat Malek Ferdinand, reprezentantul firmei expozante. Organizatorii se aşteaptă la 10.000 de vizitatori pe zi. La ediţia precedentă, oamenii s-au călcat în picioare pentru un chilipir.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite