Ceasuri din anul 1911 expuse în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moş Nicolae va poposi, în acest weekend, în nordul Bucureştiului, acolo unde le pregăteşte locuitorilor Capitalei multe surprize. Una dintre acestea este oferirea gratuită a bradului de Crăciun.

Băneasa Shopping City a pregătit, pentru cei care îi vor trece pragul în acest weekend, multe oferte, dar şi mai multe surprize. Astfel, în centrul comercial din nordul Capitalei va avea loc expoziţia Tissot, în cadrul căreia vor fi expuse ceasuri fabricate atât în anul 1911, cât şi în anul 2010. În plus, clienţii pot câştiga, la fiecare 15 minute, un brad de Crăciun.

Nici copiii nu au fost uitaţi de către organizatori, care au pregătit mai multe activităţi dedicate celor mici. Astfel, aceştia vor fi învăţaţi cum să-şi aranjeze ghetuţele pentru a atrage cât mai multe cadouri din partea lui Moş Nicolae.

Tot în acest weekend va fi deschis şi târgul „Vine Moşul în Obor“, din Parcul Obor, acolo unde vizitatorii vor avea ocazia să viziteze peste 30 de standuri şi căsuţe de lemn. Toţi cei prezenţi la acest târg vor avea parte de muzică de cea mai bună calitate şi vor putea cumpăra de la cozonaci şi vin fiert, până la tablouri şi bijuterii. Târgul va fi deschis zilnic, între orele 10.00 şi 20.00, până la 24 decembrie.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite