Top 5 cele mai scumpe chirii din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preţurile apartamentelor de lux din Capitală scoase la închiriere, situate în zone rezidenţiale şi ultracentrale, variază între 2.500 şi 23.000 de euro lunar.

Cel mai scump apartament din Bucureşti are 568 de metri pătraţi şi urmează să fie închiriat în următoarele săptămâni, după ce va fi utilat. Locuinţa exclusivistă situată în zona Şcoala Herăstrău are şapte dormitoare, cinci grupuri sanitare, parcare şi un balcon.

image

Utilat cu jacuzzi şi solar
Potrivit Agenţiei imobiliare Coldwell Banker  care şi-a postat oferta pe site-ul imopedia.ro, locuinţa va avea toate dotările de lux, adică saună, sală de fitness, opt aparate de aer condiţionat, jacuzzi, solar şi uşi de acces în apartament cu amprentă şi alarmă. Tot  pe site-ul imopedia.ro este promovat un alt apartament exclusivist. Este vorba despre un apartament de 250 de metri pătraţi cu trei dormitoare şi cinci grupuri sanitare, de pe Şoseaua Nordului în zona Parcului Herăstrău, unde chiria costă 9.000 de euro lunar.

image

Închiriate în special de expaţi
Chiria unui apartament în zona Aviatorilor cu şapte camere şi patru grupuri sanitare costă 8.000 de euro lunar, potrivit agenţiei imobiliare Aosta. Un apartament în Dorobanţi în zona Capitale, cu o suprafaţă utilă de 198 de metri pătraţi, se închiriază cu 5.500 de euro. „În general cei care închiriază astfel de apartamente sunt expaţii, iar costurile sunt suportate de firmă. Sunt închiriate pe minimum un an de zile. Cele mai scumpe chirii sunt în zone ca Primăverii, Şoseaua Nordului, Dorobanţi Capitale, Televiziune, Aviatorilor şi Kiseleff. De regulă, sunt situate în zone aerisite şi liniştite“, a explicat directorul agenţiei Aosta Imobiliare, Cristi Vasilache.

image

Cei interesaţi de confort pot găsi şi apartamente luxoase la preţuri ceva mai mici. De pildă, un apartament cu cinci camere, de 188 de metri pătraţi, de pe Şoseaua Nordului este închiriat cu 2.500 de euro pe lună, potrivit site-ului magazinuldecase.ro.

image

Citiţi mâine în ziarul „Adevărul“ o analiză a preţurilor apartamentelor pe metru pătrat în zonele rezidenţiale din Bucureşti

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite