Ce trebuie să ştii despre B’ESTFEST Summer Camp 2011: bilete, acces şi camping. Află cum ajungi pe islazul comunei Tunari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

B’ESTFEST Summer Camp se va desfăşura în perioada 1-3 iulie, la iarbă verde, pe islazul comunei Tunari, lângă lacul Pasărea, la doar zece minute de Piaţa Presei Libere.

Spaţiul de desfăşurare: B’ESTFEST PARK (zona Pipera -Tunari: islazul comunei Tunari, malul lacului Pasărea). 

Ediţia de anul acesta a festivalului se transformă într-o adevărată tabără de vacanţă.

Departe de nebunia centrului oraşului, dar suficient de aproape pentru o vizită de o zi pentru cei care nu vin cu cortul, B’ESTFEST PARK este uşor accesibil folosind transportul în comun: microbuzul 445 poate fi luat de pe refugiul de tramvai al liniei 16 şi 36 (din staţia de metrou Pipera) sau de la Staţia Băneasa S.A.

De asemenea vor exista linii de transport speciale ce vor asigura transportul din puncte “cheie” ale oraşului spre B’ESTFEST Park şi invers, inclusiv pe timp de noapte, traseul acestora urmând a fi anunţat în zilele imediat urmatoare.

image

Din acest an “B’ESTFEST goes green”, aşa că este recomandat transportul cu bicicleta sau folosirea la capacitate maximă a locurilor din maşină – car pooling.

Există mai multe trasee prin care se poate ajunge în B’ESTFEST Park, pe islazul comunei Tunari din Str. Ştefan cel Mare (la piciorul noului pod de peste Şos. de Centură), având legatura cu Şos. Bucureşti-Ploieşti (DN1), Bd. Pipera-Tunari, Şoseaua de Centură.

Dinspre Piaţa Presei Libere se poate ajunge pe traseul Şos. Bucureşti-Ploieşti - str. Erou Iancu Nicolae – Bd. Pipera-Tunari - str. Ştefan cel Mare, dinspre staţia de metrou Pipera pe Bd. Dimitrie Pompei – Şos Petricani – Bd. Pipera Tunari - str. Ştefan cel Mare, de pe DN1 putând fi ales fie traseul pe Şos. de Centură - Calea Bucureşti - str. Ştefan cel Mare, fie cel pe str. 23 August – str. 1 Decembrie - str. Ştefan cel Mare.

Acces & Camping

Accesul în zona de festival se va face începând cu ora 16.00 în prima zi de festival, vineri 1 iulie, urmând ca sâmbătă şi duminică publicul să poată avea acces încă de la ora 12.00.

Concertele pe scenele principale vor începe după ora 17.30 vineri, respectiv 16.30 sâmbătă şi duminică, urmând ca în toate cele trei zile, după show-urile headliner-ilor, party-urile să continue în Dance Arena şi la terasele din spaţiul de festival.

În cadrul B’ESTFEST  Park vor exista mai multe zone de atracţii, precum Sports Area, Playground, Lake Lounge, Arts & Crafts, Bazzar, Green Village, unde publicul va avea la dispoziţie diverse activităţi sportive, artistice, culturale, de relaxare sau distracţie, până seara târziu.

O alt[ noutate a acestei ediţii este zona de Camping, dotată cu toate facilităţile necesare unei şederi cât mai plăcute (toalete, lavoar, duşuri cu apă caldă, băcănii etc.).

Accesul în zona de camping este permis începand de vineri, ora 10.00 (până luni, ora 14.00), numai celor care deţin un voucher de camping. Voucherul poate fi achiziţionat atât în avans cât şi din spaţiul festivalului, în zona de camping putând sta în baza acestui voucher atât persoanele care au bilet de o zi sau două, cât şi cele care deţin un abonament pentru toate cele trei zile de festival.

În incinta festivalului va exista un spaţiu special amenjat de unde se vor putea achiziţiona corturi, saci de dormit, spray-uri anti insecte, precum şi alte echipamente de camping. De asemenea, cei care nu deţin un cort pot închiria unul în avans, cei interesaţi putând afla mai multe detalii de pe site-ul official al festivalului – secţiunea Camping.

Biletele pentru festival sunt disponibile la preţurile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile şi 15 lei voucherul de camping, acestea putând fi achiziţionate online, de pe www.myticket.ro  sau din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau The Ark (Uranus 150).

De asemenea, copiii sub 12 ani au gratuitate, iar cei care vor să meargă cu gaşca la festival pot beneficia de o reducere de 50% din preţul biletelor dacă vin în grupuri de minimum 10 persoane. Mai multe detalii şi informatii referitoare la B’ESTFEST Summer Camp 2011 sunt disponibile pe www.bestfest.ro.

 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite