Ce părere au bucureştenii despre "Weekend Adevărul". „Este foarte consistent!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare ziar central din România, "Weekend Adevărul", cu 128 de pagini, a fost lansat ieri pe piaţă. Actualitate, Viaţă & Sănătate, Timp Liber, Literar & Artistic, Pentru ea, Şcoală & Educaţie, Casă & Grădină, toate sunt incluse în cel mai nou produs al trustului Adevărul Holding.

Mădălina Niculescu, 23 de ani

image

De obicei părinţii cumpără în mod constant ziarul Adevărul. Acesta, de weekend, mi se pare foarte consistent. Mă interesează paginile de Nutriţie pentru că în ultimul timp mă preocupă alimentaţia. Sunt atât de multe lucruri de citit că e imposibil să nu găseşti ceva care să te intereseze”, a declarat Mădălina Niculescu, studentă în anul II la Academia de Poliţie.

Am găsit un articol care mă interesează, la pagina 46, cu informaţii despre admiterea la facultăţi în străinătate. Chiar îl voi cumpăra de acum înainte, mai ales că pot citi toată săptămâna din el”, a spus Melania Puzdrea, în vârstă de 21 de ani, studentă. "Pantofii, viaţa noastră!", a exclamat încântată Melania când a ajuns la pagina de Shopping. 

"Eu sunt cititor ADS de când a apărut. Am văzut reclama la televizor şi chiar o să-l cumpăr. Circul săptămânal cu trenul şi va fi cu siguranţă lectura de plimbare", a spus Nicoleta, în vârstă de 25 de ani.

Petrică Dociu, 50 de ani

image

Am deschis ziarul la pagina Fonduri Europene. E numai bună pentru că vreau să-mi deschid o spălătorie auto şi mă ajută informaţiile”, a spus Petrică Dociu, 50 de ani, taximetrist.

Mihai, absolvent de Teologie

image

Eu nu citesc presa în general pentru că nu mă interesează articolele despre vedete contrafăcute, dar în acest ziar chiar am ce citi. Sunt interesante materialele despre istorie, despre trecut”, a spus Mihai, absolvent de Teologie.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite