Ce influenţă a avut familia elevei de bani gata care şi-a băgat profesorul la puşcărie: “părinţii ei sunt oameni de afaceri, dar nici nu au călcat în tribunal”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instanţa nu a făcut publică motivarea care să lămurească de ce profesorul de sport  Dan Vişan a fost arestat preventiv, deşi acuzaţiile nu au suferit modificări. Din acest motiv s-au lansat specualţii care susţin că părinţii elevei care zice că a fost violată de dascălul ei ar fi tras sfori ca să-l bage după gratii pentru a spăla astfel ruşinea fetei lor.

Avocatul acesteia, Cristian Sîrbu, contrazice zvonurile apărute şi spune că familia fetei nu a intervenit în acest scandal. “Părinţii ei sunt oameni de afaceri, dar nu au tras nicio sfoară. Nu e adevărat. Mai interesant ar fi de şitut cine se află în spatele iniţiativei de susţinere a acestui profesor. Nu este niciun elev, ci un bărbat… nu are rost să comentez”, a declarat avocatul pentru bucuresti.adevarul.ro. Judecătorii au motivat, pe scurt, decizia de a a-l reţine pe profesor, şi-anume că acesta reprezintă un pericol public.

Profesorul a susţinut în faţa instanţei că a fost o victimă în acest caz. Acesta a mai declarat că eleva a intrat peste el în cameră în haine sexy şi s-a aruncat pe patul lui, îndemnându-l să facă dragoste cu ea.

“Din punct de vedere etic şi moral, regret”, a declarat, ieri, în faţa instanţei, profesorul. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite