Bucureşti: Ce impact au spaţiile de birouri asupra afacerilor?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portalul Cladiridebirouri.ro găzduieşte în cadrul tIMOn (Târgul imobiliar naţional) seminarul-dezbatere “Spaţiile de birouri – ce impact au asupra afacerii noastre?”, mâine, de la ora 18.30.

Evenimentul se înscrie în strategia de redefinire a conceptului de târg imobiliar şi face parte dintr-o serie de dezbateri deschise organizate pe întreg parcursul tIMOn.

Cladiridebirouri.ro şi tIMOn  îşi propun să aducă o perspectivă din interior în domeniul pieţelor de birouri. Astfel, organizatorii  vor aduce, faţă în faţă cu publicul, jucătorii de top din domeniu : DTZ Echinox, Real Time, Colliers, Esop, Archibus, Black Sea Global Services, Vitalis şi MT&T. 


Printre temele abordate se numără standardizarea clădirilor de birouri, mediile de promovare eficiente, evoluţia cererii şi a ofertei, preţurile, convergenţa pieţelor, birourile tip all inclusive, oportunităţile pieţei  şi birourile virtuale.
În cadrul seminarului se vor anunţa în premieră rezultatele studiului realizat de Clădiridebirouri.ro în perioada iulie-septembrie 2009, cu suportul specialiştilor de top ai segmentului office din România. Pentru a intra în direct cu specialiştii de top ai pieţei de birouri, înscrierile la seminar se fac la www.cladiridebirouri.ro/seminar.

Târgul imobiliar naţional, tIMOn, care  va avea loc în intervalul 24-27 septembrie în aer liber, în Piaţa Constituţiei va reuni cei mai importanţi jucători ai pieţei imobiliare.


 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite