Cazul Sex contra cazare la Politehnică - Reprezentanţii instituţiei de învăţământ: „Nu am auzit despre aşa ceva!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O studentă a fost de acord să le dezvăluie jurnaliştilor „Adevărul“ că locuieşte într-unul dintre căminele din campusul Regie al Universităţii Politehnica Bucureşti pentru că acceptă să întreţină relaţii sexuale cu studenţii cazaţi şi le face menajul. Reprezentaţii Universităţii Politehnica Bucureşti neagă existenţa unor astfel de cazuri în campusul Regie şi au demarat o anchetă internă.

Contactaţi telefonic de „Adevărul“, reprezentanţii instituţiei de învăţământ superior susţin că nu au auzit până acum de astfel de cazuri. „Sincer, eu nu pot să cred că există aşa ceva în căminele noastre! Mă voi interesa. Noi avem grijă ca studentul să nu ducă lipsă de nimic. Anul acesta avem şi firmă de pază. În plus, toate căminele instituţiei au fost renovate. Ce fac studenţii cu viaţa lor personală nu ştiu, dar nu cred că există astfel de situaţii“, a declarat directorul de patrimoniu al Universităţii Politehnica Bucureşti, Constantin Zaharia.

Samsar de cămin în Bucureşti: şpăgi de 2.900 de euro

De anul acesta, Campusul Studenţesc Regie are o clădire special amenajată pentru 16 săli de lectură şi pentru clubul unde studenţii pot juca tenis de masă şi biliard. De asemenea, în aceeaşi clădire urmează să fie dotată cu echipamente o sală de fitness pentru studenţi.

Sex şi menaj în căminele Politehnicii

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite