O gravidă care locuieşte în Glina a refuzat ajutorul medicilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul a fost semnalat de secretarul de stat Raed Arafat, care susţine că femeia, căreia îi venise sorocul mai devreme decât ar fi trebuit, a refuzat să fie transportată la spital.

Secretarul de stat Raed Arafat a relatat cazul unei gravide din Glina unde ambulanţa a ajuns cu greu, medicii fiind refuzaţi de femeia însărcinată şi semnând în acest sens.

Echipajul de ambulanţă a plecat, iar pe drum din nou s-a cerut ajutor în cazul gravidei, anunţându-se că a născut un bebeluş prematur mort.
Medicii au găsit însă un prematur viu, iar copilul a fost transportat la spital.

"Se fac eforturi şi te trezeşti că nu vor să fie ajutaţi şi apoi te întorci", a explicat Arafat, precizând că pentru fiecare caz se încearcă plecarea cât mai repede.

Arafat a atras atenţia că sunt cazuri în care oamenii refuză ajutorul echipajelor de ambulanţă, după ce acestea ajung cu mare dificultate, ulterior apelând iar la ajutorul medicilor.

Totodată, la Comandamentul de Iarnă de la Ministerul Administraţiei şi Internelor de marţi seara, secretarul de stat Raed Arafat din Ministerul Sănătăţii a spus că sunt 30 de cazuri în întârziere, dar că se fac eforturi pentru a se ajunge la ele şi a li se acorda ajutorul necesar.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite